Háztervek

wlt_thumbnail-4335
Háztervek


Üdvözöljük a HÁZTERVEK.HU szakportálon!

Akik a mai világban építkezésbe fognak, azoknak szeretnénk egy kis útmutatót adni az építészet világában. Célunk, hogy tájékozódást nyújtsunk az építészet útvesztőiben. Ennek az oldalnak a feladata az, hogy megismertessünk mindenkit az építkezés leggyakoribb kellemes és -sajnos- kellemetlen gondjaival.

Alapvetően a kiválasztáson múlik sok minden. Milyen telket válasszunk, milyen és mekkora házat építsünk, és na persze egyáltalán milyent lehet építeni. Ezekben és hasonló kérdésekben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek.

Az oldalunkon sok hasznos információ mellett terveket, meghatározásokat, szaknévsort és más egyéb ötleteket talál.

Reméljük, segítségére leszünk azzal, hogy leendő otthonához a legjobb háztervet választhassa. Magyarország legnevesebb tervezőinek és tervezőirodáinak házterveit találja adatbázisunkban könnyen áttekinthető, kereshető formában. Ez az adatbázis napról napra bővül, a legmodernebb tervekkel, a legkorszerűbb anyagok felhasználásával és a legjobban bevált megoldások alkalmazásával.

Használja a baloldali menüt, hogy megismerkedjen a háztervekkel kapcsolatos fogalmakkal.

Használja a  TERVEK  menüpontot, hogy részletesen keresgélhessen a házterveink között, vagy válasszon a terület-kategóriák közül, ha csak egy gyors bepillantást szeretne az adatbázisba.

Reméljük, segítségére lesz  SZAKNÉVSORUNK  abban, hogy otthonához megtalálja a megfelelő kivitelezőket, beszerezhesse a szükséges építőanyagokat, esetleg a későbbiekben a lakása felújításában, korszerűsítésében vegye hasznát naprakész gyűjteményünknek.

A háztervek megvásárolhatók a tervezőktől az egyes tervek alatt található nyomógomb segítségével.

Reméljük, honlapunk elnyerte tetszését és szolgáltatásunkkal a segítségére lehetünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon megtalálható háztervek szerzői jogvédelem alatt állnak.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


Vélemény?

  MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

  Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

  A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  8 + 0 =


  statisztika
  Hirdetés